27. november 2017
Op 1 december 2017 is het exact 20 jaar geleden dat Ketnet voor het eerst de ether in ging. Deze unieke festiviteit wordt deze week uitgebreid gevierd in het Sportpaleis met een grote, muzikale ‘Throwback Thursday’-party voor de Ketnetters van toen. Dit weekend, op 2 en 3 december, is Plopsaland De Panne aan de beurt. Op die manier zorgen Ketnet en Plopsa ervoor dat de huidige generatie Ketnet-fans ook kunnen meevieren.
06. november 2017
160.000 bezoekers kwamen Halloween vieren in Walibi, wat dit de meest succesvolle editie maakt in de geschiedenis.

06. november 2017
Gisteren sloot Europa-Park de poorten van het zomerseizoen. De komende weken wordt alles in gereedheid gebracht voor de winteropenstelling die op 25 november van start gaat. In deze periode maakt ook de afdeling 'gevonden en verloren voorwerpen' de balans op. 'Petjes' voeren ook dit jaar de ranglijst aan van meest gevonden voorwerpen.
02. november 2017
Europa-Park tovert zich deze winter weer om tot een magisch Winterwonderland. De 17e winteropenstelling start op 25 november en duurt tot en met 7 januari 2018. 2,5 miljoen lichtjes, 2.500 kerstbomen en ontelbare decoraties staan garant voor een ultieme winterse beleving. Naast de bekende attracties zijn er vele winterse toevoegingen zoals kerstmarkten, een reuzenrad, een ijsbaan, een kinderskischool, een sneeuwhelling en enkele tentoonstellingen.

27. oktober 2017
De Marvel Superhelden komen van 10 juni tot en met 10 september 2018 naar Disneyland Paris. Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow verschijnen voor het eerst exclusief in Disneyland Paris in de zomer van 2018 in een speciaal Marvel Summer of Super Heroes seizoen. De Marvel Superhelden komen naar het Walt Disney Studios Park voor spannende ontmoetingen en adembenemende, epische shows.
27. oktober 2017
De Belgische Plopsa-parken hebben deze herfstvakantie een uitgebreid halloweenprogramma in petto vol spetterende liveshows en verrassende animatie. Plopsaland De Panne pakt dit jaar opnieuw uit met een ontzettend gevarieerd en uitgebreid programma. In het Plopsa Theater vindt elke zaterdag en zondag, de knettergekke Piet Piraat Halloweenshow plaats waarbij Piet Piraat en Berend Brokkenpap oog in oog met een mummie komen te staan.

13. oktober 2017
Meer dan 350 vierkante meter aan griezelplezier, dat is het spookhuis dat de Aalsterse loungebar Coaster deze avond opende. Het thema van dit jaar is "nachtmerries", elke kamer in het horrormaze staat voor een nachtmerrie. "Het mag er zijn, we hebben onszelf overtroffen.", zegt uitbater Kristof Den Herder opgetogen.
11. oktober 2017
Wess bracht samen met zijn ouders en broertje een bezoek aan het Tikibad. YouTube presentator Ed en Rick de Kikker overhandigde Wes een winterabonnement voor het hele gezin, zodat zij onbeperkt kunnen genieten van alle glijbanen in het Tikibad. “Playa is perfect voor de leeftijd van onze kinderen, ze vermaken zich prima!”, zegt mevrouw van Pareren.

08. oktober 2017
Vanavond openden voor de eerste keer de poorten van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Met een compleet nieuw gebied voor Eddie de Clown en het nieuwste Haunted House; Below, was het event dit jaar grootser opgezet dan ooit en werd er ongekend hard gegild. Met het toevoegen van een nieuwe area én het Haunted House; Below, beloofde Walibi Holland dat de Halloween Fright Nights dit jaar grootser zouden worden dan voorheen.
06. oktober 2017
Gers Pardoel, bekend van grote meezingers als ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Louise’, ‘Bagagedrager’ en ‘Zo Bijzonder’, is ongetwijfeld hot. Op zaterdag 17 februari 2018 trekt deze Nederlandse artiest naar het Plopsa Theater in De Panne om zijn gloednieuwe album voor te stellen. Het optreden wordt een muzikale combinatie van bekende hits afgewisseld met kersverse nummers, die nog niet op de radio te horen waren.

Meer weergeven