Nieuws

ma

14

aug

2017

Euro Attractions Show 2017 in Berlijn: het meest uitgebreide seminarprogramma ooit

Van 24 tot en met 28 september 2017 is Berlijn hét centrum van de Europese leisure industrie want dan strijkt de Euro Attractions Show (EAS) neer in de Duitse hoofdstad. Het evenement biedt, naast een 11.500 m2 grote beursvloer, het meest uitgebreide seminarprogramma in de geschiedenis van de EAS. Zo'n 100 sprekers uit de verschillende takken van de leisure- en attractiewereld zullen dan hun kennis delen met hun toehoorders. 

meer lezen 0 commentaren

ma

14

aug

2017

Walibi Belgium laat temperatuur toegangsprijs bepalen

Eindelijk zon in België, maar wie weet voor hoe lang nog? Heb je het gehad met het slechte weer in België tijdens de zomervakantie? Mis je de warme temperaturen ook? Walibi heeft de oplossing gevonden – en het kost minder dan een vlucht naar het zonnige zuiden! Walibi Belgium biedt vanaf vandaag een ticket aan op basis van de voorspelde temperatuur!

meer lezen 0 commentaren

wo

19

jul

2017

Attractiepark Toverland deze zomer bereikbaar per Arriva pendelbus

Gedurende de zomervakantie in Zuid-Nederland zal er een speciale Arriva pendelbus ingezet worden tussen treinstation Horst-Sevenum en Attractiepark Toverland. Met deze proef, die overigens ook voor de herfstvakantie wordt ingezet, kan vastgesteld worden hoe groot de vervoersvraag richting Toverland is.

meer lezen 0 commentaren

wo

19

jul

2017

Vijf zomernocturnes in Bellewaerde

Vanaf 22 juli kunnen bezoekers vijf zaterdagen op rij extra lang genieten van de attracties en dieren in Bellewaerde. Tijdens de Summer Nocturnes is er heel wat animatie voorzien in het park en kan er ’s avonds genoten worden van een overheerlijke barbecue à volonté. Tot slot worden de bezoekers getrakteerd op een spetterende vuurshow om 22u op het Mexicoplein.

meer lezen 0 commentaren

do

06

jul

2017

Bobbejaanland presenteert nieuw zomers spektakel

Nadat Bobbejaanland in april 2017 de Diamond Themepark Award voor Park met Beste Shows & Entertainment van de Lage Landen won, heeft het park nogal wat verwachtingen in te lossen. Met Wicked Wheels doet het plezantste land dat opnieuw met verve, want de show staat bol van spectaculaire auto- en motorstunts. Van 8 juli tot en met 27 augustus kan groot en klein genieten van zotte autotricks, veel vuur, adrenaline en sensationele special effects, uitgevoerd door het Italiaanse Team Folco.

meer lezen 0 commentaren

do

06

jul

2017

Bezoekers roepen Europa-Park voor vijfde keer op rij uit tot beste attractiepark van Europa

TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, heeft gisteren voor de vijfde keer de Travellers’ Choice Awards voor attractie- en waterparken uitgereikt. Europa-Park ontving hierbij opnieuw de prijs voor beste attractiepark van Duitsland én Europa. Het park krijgt de hoogste beoordelingen van alle Europese attractieparken. Ook op wereldniveau telt het park mee; het staat in deze ranglijst op de derde plaats.

meer lezen 0 commentaren

wo

05

jul

2017

Duinrell opent kids waterpark 'Playa'

In aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het ‘startschot’ en nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in gebruik. Kinderen kunnen veel glijplezier beleven in het bijna 1.000 m² grote kids waterpark Playa in het nieuwe gedeelte van het tropische glijbanenparadijs Tikibad.

meer lezen 0 commentaren

wo

05

jul

2017

Magische Midzomeravonden in Attractiepark Toverland

Op 6 woensdagavonden in de zomervakantie presenteert Attractiepark Toverland de Midzomeravonden. Tijdens dit evenement is het park geopend tot 23:00 uur en kan men in de avonduren genieten van live entertainment en extra shows. De Midzomeravonden worden op spectaculaire wijze afgesloten met een vuurwerkshow. Tijdens de Midzomeravonden kan men extra lang genieten van de magie van Toverland

meer lezen 0 commentaren

do

29

jun

2017

Toverland viert 10 jaar Troy met nieuwe muziek

Aanstaande zaterdag 1 juli is het exact 10 jaar geleden dat de houten achtbaan Troy in Attractiepark Toverland officieel werd geopend voor de bezoekers van het park. Deze bijzondere verjaardag wordt gevierd met de introductie van een spectaculaire nieuwe soundtrack voor de attractie waarmee Toverland zichzelf in 2007 definitief op de kaart zette.

meer lezen 0 commentaren

ma

26

jun

2017

Walibi op zoek naar vlogger talent op 'Out of Control'

Met nog een kleine twee weken te gaan is Walibi Holland klaar voor het festival Out of Control. 8 juli is dé dag van het jaar waar je als gast van Walibi Holland helemaal los gaat! Vanaf 15:00 uur is het tijd om je inner party animal op te zoeken voor de hardste beats. Bounce tot maar liefst 23:00 uur mee op onder andere Dave Roelvink, Johnny 500, Phalerieau, Jasha Rudge & Jonna Fraser! Out of Control is hosted by Let’s Ketchup. Wat er ontbreekt? Een nieuwe vlogger ster. 

meer lezen 0 commentaren