Nieuws

vr

13

okt

2017

Aalsterse loungebar opent spookhuis: "We hebben onszelf overtroffen"

Meer dan 350 vierkante meter aan griezelplezier, dat is het spookhuis dat de Aalsterse loungebar Coaster deze avond opende. Het thema van dit jaar is "nachtmerries", elke kamer in het horrormaze staat voor een nachtmerrie. "Het mag er zijn, we hebben onszelf overtroffen.", zegt uitbater Kristof Den Herder opgetogen. 

meer lezen 0 commentaren

wo

11

okt

2017

250.000ste bezoeker in het Tikibad sinds opening kids waterpark Playa

Wess bracht samen met zijn ouders en broertje een bezoek aan het Tikibad. YouTube presentator Ed en Rick de Kikker overhandigde Wes een winterabonnement voor het hele gezin, zodat zij onbeperkt kunnen genieten van alle glijbanen in het Tikibad. “Playa is perfect voor de leeftijd van onze kinderen, ze vermaken zich prima!”, zegt mevrouw van Pareren.

meer lezen 0 commentaren

zo

08

okt

2017

Eddie De Clown neemt Walibi Holland over tijdens Halloween Fright Nights

Vanavond openden voor de eerste keer de poorten van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. Met een compleet nieuw gebied voor Eddie de Clown en het nieuwste Haunted House; Below, was het event dit jaar grootser opgezet dan ooit en werd er ongekend hard gegild. Met het toevoegen van een nieuwe area én het Haunted House; Below, beloofde Walibi Holland dat de Halloween Fright Nights dit jaar grootser zouden worden dan voorheen.

meer lezen 0 commentaren

vr

06

okt

2017

‘Gers Pardoel Neemt Je Mee’ naar het Plopsa Theater

Gers Pardoel, bekend van grote meezingers als ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Louise’, ‘Bagagedrager’ en ‘Zo Bijzonder’, is ongetwijfeld hot. Op zaterdag 17 februari 2018 trekt deze Nederlandse artiest naar het Plopsa Theater in De Panne om zijn gloednieuwe album voor te stellen. Het optreden wordt een muzikale combinatie van bekende hits afgewisseld met kersverse nummers, die nog niet op de radio te horen waren.

meer lezen 0 commentaren

do

05

okt

2017

Nieuw haunted House 'Below' is meest enge ervaring ooit

Hoewel de Halloween Fright Nights pas aanstaande zaterdag starten, kregen enkele genodigden afgelopen vrijdag al een voorproefje op het jaarlijks terugkerende event. Op uitnodiging van Eddie de Clown ervaarden zij het nieuwste Haunted House, Below. Na het grote succes van The Clinic van vorig jaar, werd er wederom een compleet nieuw spookhuis neergezet voor de Halloween Fright Nights.

meer lezen 0 commentaren

do

05

okt

2017

Plopsaland De Panne ontvangt grootste collectie filmwagens

Tijdens het weekend van 7 en 8 oktober organiseert Plopsaland De Panne in samenwerking met Belgian Movie Cars opnieuw het exclusieve evenement Cars & Coasters. Bezoekers worden gedurende twee dagen getrakteerd op de grootste verzameling filmwagens uit de jaren ’70 – ’80 – ’90 en begin 2000. Denk maar aan de Mini Cooper van Mr Bean, de Ecto-1 waar de Ghostbusters mee rondrijden, KITT & KARR van Knight Rider of Bumblebee van Transformers. 

meer lezen 0 commentaren

di

03

okt

2017

Walibi: Het grootste Halloween-evenement van België stelt nieuw spookhuis, nieuwe kinderzone en nieuwe animaties voor

Van 14 oktober tot en met 5 november kan iedereen komen griezelen tijdens het grootste Halloween-evenement van België. Kinderen kunnen verborgen gevaren trotseren. Jongeren en volwassenen kunnen de schrik van hun leven beleven in spookhuis Bloc H

meer lezen 0 commentaren

vr

22

sep

2017

Nieuw spookhuis Walibi Belgium: betekent "Bloc H" het einde van Asylum?

Het is weer eind september en de Halloweenperiode komt stilaan dichterbij. Met andere woorden, de parken zijn weer volop bezig met de voorbereidingen om opnieuw een geslaagde editie neer te zetten en de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Dat is in Walibi Belgium niet anders! Momenteel vinden er werkzaamheden plaats op de website van het park waardoor deze momenteel niet bereikbaar is. Wij geraakten toch op de website en zagen enkele interessante zaken die ons aan het denken zette...

meer lezen 0 commentaren

do

21

sep

2017

Bobbejaanland bibbert en beeft tijdens Halloween 2017

Bobbejaanland voorziet de bezoekers het hele jaar door van adrenalinestoten, maar tijdens Halloween maak je je maar beter op voor een nooit geziene kick! Na het winnen van de Diamond Themepark Award voor Beste Halloween van België, heeft het park een reputatie hoog te houden en dat doen ze als nooit tevoren. Van 14/10 t.e.m. 05/11 kan je bibberen en beven in 5 waanzinnige spookhuizen, 3 scarezones, 2 sensationele shows en 4 nocturnes mét vuurwerk!

meer lezen 0 commentaren

do

14

sep

2017

'Hostel' nieuwste spookhuis tijdens Halloween Horror Fest in Movie Park

Een van de meest controversiële films uit het horrorgenre maakt tijdens het begin van het Halloween Horror Feest zijn entree in Movie Park Germany. Duitslands grootste film- en attractiepark biedt namelijk naast “The Walking Dead” en “Insidious” nu ook de griezelshocker “Hostel” als onderwerp voor een nieuwe horror-attractie. “Met deze licentie, die we meteen voor twee jaar hebben vastgelegd, drijven we onze bezoekers opnieuw tot hun grenzen”, geeft bedrijfsleider Thorsten Backhaus een klein voorproefje van de vernieuwingen.

meer lezen 0 commentaren