Werfbezoek Plopsaqua De Panne

In april 2015 opent een zwemcomplex van 4000 vierkante meter groot in Plopsaland De Panne. Naast een 25-meterbad komt er een ruim speelgedeelte en 6 glijbanen. Daarnaast zullen in het zwemparadijs bubbelbaden, waterkanonnen, een wildwaterbaan en een playhouse met verschillende watereffecten te vinden zijn. De unieke thematisering gecombineerd met verschillende geluids- en lichteffecten garandeert een magische beleving voor iedere bezoeker.

De maquette:

Vooraleer de presentatie door CEO Steve Van den Kerkhof van start ging, mocht alle aanwezige pers eerst even een kijkje nemen bij de maquette van het waterpark.

De Presentatie:

Tijdens de presentatie kregen we wat meer uitleg over wat het subtropisch zwemparadijs allemaal te bieden heeft en hoe het de bezoekersaantallen met 250.000/jaar zou moeten gaan stijgen... Het thema van het zwembad word zoals je waarschijnlijk zelf al gemerkt had: Wickie De Viking.

Het werfbezoek:

Na de presentatie kregen we allen een helm en wandelden we richting de werf van Plopsaqua. Hier kregen we een rondlleiding en wandelden we naar de kelder van het gebouw.

Plaatsing handruk:

Gert Verhulst, Steve Van den Kerkhof en Burgemeester Ann vanheste, stonden al klaar om hun handafdruk in het beton te plaatsen...

Installatie Skybox:

En eindelijk was het tijd voor het hoogtepunt van het hele persgebeuren, de installatie van het lanceerplatform van een voor België unieke glijbaan! De Superloop!

Tekst: ©Lennert Magnus

Foto's: ©Leroy Samyn

Reactie schrijven

Commentaren: 0