Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz en Afrojack op Electroland 2018 in Disneyland® Paris

Electroland, het electro-dance festival dat je niet mag missen, komt weer naar Disneyland Paris in 2018! Dit jaar wordt het evenement in het Walt Disney Studios® Park tweedaags, op 29 en 30 juni 2018 van 20 tot 2 uur, met 7 dj's, waaronder het Belgische superduo Dimitri Vegas & Like Mike, de zeer succesvolle Duitse dj Robin Schulz en de bekroonde Nederlandse dj Afrojack.

 

Electroland komt deze zomer weer naar Disneyland Paris en wordt nog sensationeler, want het evenement duurt maar liefst twee dagen! Wanneer de wereldberoemde dj's het grote podium beklimmen, wordt het Walt Disney Studios Park een fantastisch electro-dance paradijs, met een adembenemende lichtshow en speciale effecten. Voor de bezoekers van dit evenement worden bovendien een aantal populaire parkattracties speciaal voor hen gereserveerd. Electroland barst dus weer los op 29 en 30 juni 2018 om 20 uur en tot 2 uur 's nachts!

 

Dit ongelooflijke zomerfeest boordevol muziek en magie start op vrijdag 29 juni met de wereldberoemde dj Robin Schulz, de meest succesvolle Duitse artiest van de laatste twintig jaar. Ook de legendarische Franse dj Bob Sinclar is van de partij met zijn bekende house hits, evenals de rijzende ster Klingande en zijn Zweeds geïnspireerde muziek.

 

Op zaterdag 30 juni gaat het feest verder met het superduo Dimitri Vegas & Like Mike, die razendsnel de wereld veroveren en al drie jaar in de top 2 staan van de Top 100 dj-poll van DJ Mag. Op de tweede avond van Electroland 2018 treedt ook de dance music ster en prijswinnende dj Afrojack uit Nederland op, gevolgd door de talentrijke Franse artiest Mosimann en de internetsensatie Lovely Laura en haar dj-echtgenoot Ben Santiago.

 

Het festival is meer dan een concert want de bezoekers beleven ook fantastische ervaringen in populaire attracties, zoals Rock'n'Roller Coaster Starring Aerosmith, Crush's Coaster, Ratatouille: The Adventure en The Twilight Zone Tower of Terror™. Na zonsondergang komt het beroemde Hollywood Tower Hotel tot leven op de ritmes van de electromixen met sensationele videomappings, lichtshows, beeldschermen en speciale effecten voor een exclusieve nachtshow.

Reactie schrijven

Commentaren: 0