Marvel Summer of Super Heroes komt naar Disneyland Paris in de zomer van 2018

De Marvel Superhelden komen van 10 juni tot en met 10 september 2018 naar Disneyland Paris. Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow verschijnen voor het eerst exclusief in Disneyland Paris in de zomer van 2018 in een speciaal Marvel Summer of Super Heroes seizoen. De Marvel Superhelden komen naar het Walt Disney Studios Park voor spannende ontmoetingen en adembenemende, epische shows.

Dat hebben Vice President Franchise Creative and Marketing van Marvel Studios, Dave Bushore en Creative Director van Disneyland Paris, Mark Huffman vandaag bekend gemaakt op Comic Con in Londen.

 

Maar er komt meer voor Marvel fans in Disneyland Paris. Vanaf oktober 2018 komen de Marvel Superhelden ook naar een van de Disney Hotels. Disney's Hotel New York – The Art of Marvel brengt gasten naar de actievolle, inspirerende wereld van superhelden, met Iron Man, The Avengers en Spider Man, en wordt in 2020 geopend.

Reactie schrijven

Commentaren: 0