Nieuw spookhuis Walibi Belgium: betekent "Bloc H" het einde van Asylum?

Het is weer eind september en de Halloweenperiode komt stilaan dichterbij. Met andere woorden, de parken zijn weer volop bezig met de voorbereidingen om opnieuw een geslaagde editie neer te zetten en de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Dat is in Walibi Belgium niet anders! Momenteel vinden er werkzaamheden plaats op de website van het park waardoor deze momenteel niet bereikbaar is. Wij geraakten toch op de website en zagen enkele interessante zaken die ons aan het denken zette...

Wie naar het Halloweengedeelte van de Walibi-website surft krijgt meteen een 'coming soon'-boodschap te zien, wat de hele website ontoegankelijk maakt. Maar wie voorbij deze barrière geraakt heeft vrij spel en kan alvast een beetje uitzoeken wat Walibi dit jaar van plan is!

 

Bij de info omtrent de R.I.P. Passen krijgen we meteen al een nieuwigheid te zien. Dit jaar biedt deze pass je namelijk 1x gratis toegang aan tot Bloc H, Mine Blast, Lumberjack en Villa 13. 

 

Ook Asylum is sinds 2014 een betalend spookhuis in het park en was de vervanger van Insomnia, maar dat is duidelijk niet terug te vinden in deze lijst. Het verhaal achter het Asylum gaat als volgt: 'Achter de imposante gevel van dit eeuwenoude herenhuis bevinden zich heel wat geheimen die het daglicht niet mogen zien. Igor, de niet zo alledaagse directeur van dit gekkenhuis, heeft van deze plek een heus laboratorium gemaakt om onsterfelijke wezens te creëren. Reeds jaren is Igor op zoek naar de ultieme kruising van zombies en vampiers. Het ultieme monster zal van hem zijn! Durf jij Asylum betreden?'

Wanneer we vervolgens met onze cursor over 'Bloc H' bewegen zien we, zoals op elke website het geval is, linksonder een voorbeeldlink staan van de pagina waar we naartoe gestuurd gaan worden. In dit geval kwam de link van Asylum tevoorschijn. Als we dan uiteindelijk doorklikken komen we ook effectief op de pagina van Asylum terecht waar nog niets te zien is over het nieuwe spookhuis.

 

Wil dat zeggen dat Asylum plaats maakt voor Bloc H? Wordt het een gratis spookhuis en komt het nieuwe spookhuis op een andere locatie? Of mogen we ons juist aan een uitbreiding/rebranding van Asylum gaan verwachten? Dat zullen we nog even moeten afwachten, momenteel is er namelijk nog geen info te vinden over Bloc H zelf.

Reactie schrijven

Commentaren: 0