Bobbejaanland bibbert en beeft tijdens Halloween 2017

Bobbejaanland voorziet de bezoekers het hele jaar door van adrenalinestoten, maar tijdens Halloween maak je je maar beter op voor een nooit geziene kick! Na het winnen van de Diamond Themepark Award voor Beste Halloween van België, heeft het park een reputatie hoog te houden en dat doen ze als nooit tevoren. Van 14/10 t.e.m. 05/11 kan je bibberen en beven in 5 waanzinnige spookhuizen, 3 scarezones, 2 sensationele shows en 4 nocturnes mét vuurwerk!

Met maar liefst 4 nieuwigheden neemt Bobbejaanland Halloween angstaanjagend serieus. In het spookhuis Sonar ontsnap je maar beter aan het toxische water en haar gemuteerde bewoners, je kinderangst kan je dan weer achter je laten in de Childhood Fears scarezone. Op de Plaza de los Muertos waan je je in Mexico en worden de doden springlevend. Tijdens de familieshow Cabalgata de las Calaveras danst La Calavera Catrina zich dan weer de beenderen vanonder het lijf.

 

Vijf Spookhuizen

  • Sonar (NIEUW): Zure regen en radioactieve straling richtten een ravage aan op aarde. Een onderzeeër is de enige uitweg naar een leefbare wereld, maar dan heb je het wel aan de stok met de mutanten.
  • The Doll Factory: Vind je ziekenhuizen eng? Dan ben je nog niet bij de dokter in The Doll Factory gepasseerd! Hou je ledematen in bedwang, want het medische team heeft het op ze gemunt.
  • Bazaar Bizarre: Met de clowns van Bazaar Bizarre vergaat het  lachen je wel héél snel. Licht uit, blacklights aan en gillen maar!
  • Nightmare Motel: Kan jij tijdig aan de huiveringwekkende hotelgeesten ontsnappen? Haast je maar, want in deze escape room heb je maar 8 minuten de tijd. (€5 inkom)
  • The Bug Escape: Groot en klein baant zich een weg door dit doolhof vol insecten. Kan jij het hoofd koel houden terwijl je hele lijf kriebelt?

Drie scarezones

  • Plaza de los Muertos (NIEUW): De Mexicaanse Dia de los Muertos sleept in Bobbejaanland maar liefst 3 weken aan! Dans jij mee met de doden tijdens de shows van La Calavera Catrina?
  • Childhood Fears (NIEUW): De grootste nachtmerries uit je kindertijd komen tot leven in deze scarezones. Benieuwd wat er écht gebeurde met kinderen die stout waren? (alleen tijdens de nocturnes)
  • Ghost Town: Ooit al eens een geest de hand geschud? Als je het heel lief vraagt, kan je misschien zelfs op de foto met de rondzwervende halfdode cowboys of vermoorde outlaws.

 

Twee shows

  • Cabalgata de las Calaveras (NIEUW): Zie de doden dansen tijdens deze kleurrijke dansshow voor jong en oud.
  • NIEUWE EDITIE - Fear Theater: Aaron Crow toont je een adembenemende combinatie van magie en levensgevaarlijke stunts.

 

Vier nocturnes met vuurwerk

Op zaterdag 28, zondag 29, dinsdag 31 oktober en zaterdag 4 november opent het plezantste land haar deuren tot 21u voor enkele huiveringwekkende nocturnes. Behalve met vuurwerk, verrast Bobbejaanland tijdens élke avondopening met resident DJ’s van Versuz. Een klein feestje is dus gegarandeerd, al zal het met kippenvel zijn!

 

Kindvriendelijke kriebels

Tijdens de meest angstaanjagende dagen van het jaar, zorgt Bobbejaanland ook voor het vertier van de allerkleinsten. Kinderen tot de lengte van 1 meter krijgen gratis toegang. Bovendien voorziet het plezantste land, naast de bestaande attracties op kindermaat, ook voor een speciaal Halloween-aanbod voor hen. Naast kindvriendelijke kriebels, krijgen ze ook een gratis Anti-Monster Amulet, zodat het ook voor hen een onvergetelijke Halloween wordt!

Reactie schrijven

Commentaren: 0