Bobbejaanland presenteert nieuw zomers spektakel

Nadat Bobbejaanland in april 2017 de Diamond Themepark Award voor Park met Beste Shows & Entertainment van de Lage Landen won, heeft het park nogal wat verwachtingen in te lossen. Met Wicked Wheels doet het plezantste land dat opnieuw met verve, want de show staat bol van spectaculaire auto- en motorstunts. Van 8 juli tot en met 27 augustus kan groot en klein genieten van zotte autotricks, veel vuur, adrenaline en sensationele special effects, uitgevoerd door het Italiaanse Team Folco.

Bobbejaanlands Wicked Wheels wordt geproduceerd door de derde onbevreesde Folco-generatie. Bij de Italiaanse familie zitten stunts overduidelijk in de genen. Al in 1953 werkte opa Folco samen met zijn zus de meest indrukwekkende paardenstunts uit. Later stapten ze over op auto’s en motoren. Het hoeft dus niet gezegd dat het plezantste land met Team Folco een ware autoriteit op vlak van stunts in huis haalt!

 

Behalve de uitvoerders van de autostunts, werd ook de presentator van de show met zorg uitgekozen: Vlaams acteur en presentator Thomas Van Goethem zal de presentatie van Wicked Wheels voor zijn rekening nemen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0