Walibi op zoek naar vlogger talent op 'Out of Control'

Met nog een kleine twee weken te gaan is Walibi Holland klaar voor het festival Out of Control. 8 juli is dé dag van het jaar waar je als gast van Walibi Holland helemaal los gaat! Vanaf 15:00 uur is het tijd om je inner party animal op te zoeken voor de hardste beats. Bounce tot maar liefst 23:00 uur mee op onder andere Dave Roelvink, Johnny 500, Phalerieau, Jasha Rudge & Jonna Fraser! Out of Control is hosted by Let’s Ketchup. Wat er ontbreekt? Een nieuwe vlogger ster. 

Walibi Holland biedt tijdens Out of Control een platform voor beginnende vloggers.

“Iedereen die op Youtube 10.000 abonnees of meer heeft is welkom”, aldus marketing director Marc Antonioli. Een van deze nieuwe talenten wordt een dag begeleid door, de van Smoare bekende, Youtuber gekke Markie (470.000 abonnees). Samen met hem nemen zij tijdens Out of Control de social media kanalen van Walibi over. Inschrijven is verplicht en kan vanaf maandagmiddag 26 juni.

 

Naast alle optredens tijdens Out of Control is uiteraard tot 23:00 uur het park geopend. Ga los in Goliath, Speed of Sound of Lost Gravity en geniet vanaf 15:00 uur van alle artiesten tijdens dit kleurrijke festival.

Reactie schrijven

Commentaren: 0