Bobbejaanland is park met beste shows en entertainment

De Diamond Themepark Awards eren sinds 2010 jaarlijks de pret- en dierenparken van België en Nederland. Samen met een vakjury van fervente pretparkliefhebbers selecteerden zo’n 47.000 kiezers de beste parken en attracties. Sledge Hammer werd opnieuw tot 'Meest Spectaculaire Attractie' gekroond. Bovendien kreeg het plezantste land de awards van Park met Beste Shows & Entertainment van de Lage Landen én Beste Halloween van België!

Patrick Joossens, mede-organisator en jurylid van de Diamond Themepark Awards: “Voor de fans en de jury is de Sledge Hammer al jaren de meest spectaculaire attractie van de BeNeLux. Je hoeft er zelfs niet op te zitten om de adrenaline te voelen, want ook voor toeschouwers is het een adembenemende ride!"

 

Ook de awards voor Park met Beste Shows & Entertainment en Beste Halloween zijn volgens Patrick Joossens dik verdiend: "Bobbejaanland heeft de afgelopen jaren bovendien heel veel aandacht besteed aan haar showaanbod. Dankzij de hoge kwaliteit, won Bobbejaanland eerder al een Spotlight Award. Het park weet steeds te verrassen met vernieuwende acts, zoals de acrobatie van Les Farfadais en de geweldige Halloweenshow met Aaron Crow in de hoofdrol in de zomer en herfst van 2016. Met een sterk, gevarieerd aanbod tijdens de herfstmaanden bewees Bobbejaanland dat Halloween veel meer is dan horror alleen.”

 

Pret voor het hele gezin

Bobbejaanland trekt al een hele tijd de kaart van het familieplezier en het park is vast van plan om die koers aan te houden. De gewonnen Diamond Themepark Awards bevestigen deze keuze eens te meer. Het plezantste land pakt deze zomer alweer uit met een spectaculaire show die van 8 juli tot 27 augustus dagelijks twee tot drie keer opgevoerd zal worden. Wicked Wheels wordt een duizelingwekkende autostuntshow die zowel groot als klein in vervoering brengt. Ook voor Halloween heeft Bobbejaanland opnieuw een huiveringwekkend hoogstandje in petto, met 5 doolhoven, 3 scarezones en 2 shows!

Reactie schrijven

Commentaren: 0