De vijf meest gelezen nieuwsberichten van 2016

Jaarlijks bezoeken duizenden enthousiastelingen onze website opzoek naar de laatste nieuwtjes, reportages en video's. Aangezien het jaar er weer bijna opzit, doken we in onze statistieken en gingen we na welke de vijf meest gelezen artikels van dit jaar waren!

Nummer 5

Op nummer vijf staat Walibi Belgium met de aankondiging van hun nieuwste Halloween-concept, waarbij ze een onderscheid zijn gaan maken tussen dag en nacht. Overdag kan iedereen genieten van een versierd park en ’s nachts nemen Lord Gazby en zijn kompanen het park helemaal over en ben je als bezoeker nergens meer veilig.

 

Lees het volledige nieuwsbericht

Nummer 4

Op nummer vier staat het zusterpark van Walibi Belgium, namelijk Walibi Holland! Ook zij trokken de aandacht van onze lezers met Halloween. Walibi Holland kwam dit jaar met een nieuw spookhuis, The Clinic, wat bizar heftig bleek te zijn! De belofte was groot: meest heftige van Europa, exclusief en heftiger dan alles wat je voorheen van Walibi Holland gewend bent. Dat deze belofte meer gemaakt is, blijkt uit de eerste reacties.

 

Lees het volledige nieuwsbericht

Nummer 3

Op nummer drie staat opnieuw Walibi Belgium want ook zij kwamen dit jaar met een volledig nieuw spookhuis tijdens Halloween, Haunted House of Madness! Samen met de top-DJ's Dimitri Vegas & Like Mike bedacht Walibi Belgium een spookhuis dat gebaseerd was op allerlei personages uit horrorfilms omdat de broers, Dimitri en Michael, daar een grote fan van zijn. Ook werd er speciaal voor dit spookhuis een hymne gemaakt die gratis voor bezoekers te downloaden was.

 

Lees het volledige nieuwsbericht

Nummer 2

Op nummer twee hebben we de toevoeging van Virtual Reality aan de Revolution in Bobbejaanland en zo veranderde de coaster in Mount Mara. Mount Mara neemt je mee op een bloedstollend avontuur naar het Zuid-Oost Aziatische Khyonesië. Boze geesten hebben er voor een enorme vulkaanuitbarsting op de mysterieuze berg Mount Mara gezorgd. De naam doet de attractie alle eer aan. Het avontuur speelt zich af in de regio als de attractie ‘The Forbidden Caves’ die vorig jaar geopend werd. 

 

Lees het volledige nieuwsbericht

Nummer 1

Op nummer één staat als enige kermisnieuwtje in deze top vijf de 'kermis à volonté'-formule van Kermis Opperstraat in Liedekerke. Daar kon je op vrijdag 30 september van 16u tot 21u ongestoord op attracties zitten, zo veel als je wou! De redactie was hierbij aanwezig en er mag wel van een succes gesproken worden!

 

Lees het volledige artikel

Reactie schrijven

Commentaren: 0