Warme, winterse magie in Attractiepark Toverland

Ervaar samen de warme, winterse magie in Attractiepark Toverland. Tijdens de Magische Winterweken in de kerstvakantie ademt het park een en al magische kerstsfeer. Beleef samen de betoverendste tijd van het jaar met magisch entertainment, shows, wonderlijke attracties en bovendien gegarandeerd sneeuw. Bij binnenkomst verwelkomen de vorstheer, zijn dame en hun elfjes de bezoekers op koninklijke wijze. 

Hun taak is om te zorgen voor alle sneeuw en ijs in Toverland. En die taak nemen ze heel serieus. Door een sprankje van hun ijzige magie is het park bedekt onder een witte deken van sneeuw. Zelfs binnen in het overdekte Land van Toos en Magic Forest valt af en toe een plaatselijke sneeuwbui. De stralend verlichte kerstbomen wijzen jou de weg naar het winterse Troy gebied. Rondom het kampvuur kun je samen marshmallows roosteren, terwijl je op de achtergrond de snelle houten achtbaan Troy voorbij hoort razen. 

Even bijkomen van alle koude avonturen? Dat kan in de warmte en gezelligheid van Toverlands eigen 

Biergarten. Laat je, onder het genot van een warme kop Glühwein en verse stroopwafel, verwonderen 

door de onnavolgbare kunsten van de tafelgoochelaar. 

 

Winter Wonderland Show 

Meer dan 80 stralende kerstbomen verlichten het hele park. Maar één boom, de grootste van allemaal, blijft donker. Help tijdens de muzikale Winter Wonderland Show om het echte kerstgevoel naar Toverland te halen en de grote kerstboom in al haar pracht te laten stralen. Vergeet ook niet om jouw wens in de speciale wensboom te hangen. Er wordt gezegd dat deze boom wensen uit kan laten komen. Wie weet wordt jouw wens wel werkelijkheid? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0