Horrorbeleving 'Scare-Me' tot en met 10 december in Almere-Haven

Scare me!

Halloween is nog maar net voorbij, maar het spannendste event van het jaar, Scare-Me!, staat nu voor de deur! Tot en met 10 december kunnen bezoekers iedere vrijdag- en zaterdagavond genieten van een unieke horrorbeleving in vier live entertainmentgebieden. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. 

Scare-Me! is een horrorevenement dat je zintuigen zal tarten. De vier horrorzones zijn uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd. Durf jij ze allemaal aan? Ook kun je op Scare-Me! genieten van een leuke film in de bioscoop, of een drankje en hapje halen bij de horecagelegenheden. 

 

The Pirate’s  Adventure is een oogstrelend mooie escape room in piratenthema. Uniek aan deze escape room is dat je niet alleen te maken krijgt met brein brekende puzzels, maar ook piraten en ander gespuis die je mee- of tegenwerken. En wat je ook doet, zorg ervoor dat je de kapitein van het schip niet tegenkomt, want dan word je gekielhaald!

 

In The Scientist neemt jouw eigen fantasie de loop met je. Jij bent een proefpersoon geworden van verschillende gestoorde wetenschappers… dat kan nooit goed aflopen.  

 

Liefhebbers van zombies mogen de Zombie Terror niet missen! Gewapend met een lichtpistool ga jij in een team van twee het geïnfecteerde gebied binnen, op zoek naar diamanten. Weet jij de diamanten allemaal te vinden voor de ondoden jullie te pakken krijgen? Probeer kalm te blijven en de diamanten te vinden, te midden van de horde zombies… geen eenvoudige klus!

 

The Mansion is het finalestuk van Scare-Me! Het spookt behoorlijk in dit huis en de huidige bewoners vragen om je hulp. Durf jij je een weg te banen door dit huis? Dit bezoekje zal je niet in de koude kleren gaan zitten….

Reactie schrijven

Commentaren: 0