Nieuw flexibel prijssysteem Tikibad

Om de drukte te spreiden start Duinrell vanaf 7 november voor het eerst met een flexibel prijssysteem. Een entreeticket zal op relatief rustigere dagen goedkoper zijn dan op drukkere dagen. De gasten kunnen op de website van Duinrell zelf zien nagaan op welke dagen zij het voordeligst naar het tropische zwemparadijs gaan. 

Vooral op doordeweekse dagen buiten de vakanties is de entreeprijs lager. Aan het eind van het winterseizoen vindt er een evaluatie plaats of en hoe dit systeem voor het Tikibad en eventueel het attractiepark verder kan worden uitgebouwd.

 

Voor het eerst is het Attractiepark in november elk weekend geopend. Onder het motto “de November Voordeeldagen” is het park in de weekenden 5 en 6, 12 en 13 november van 10.00 uur tot 17.00 uur open. Op deze dagen is het park inclusief 4 uur Tikibad voor slechts €17.50 toegankelijk.

 

Tijdens het Landgoed van Sinterklaas op 19 en 20, 26 en 27 november opent het park zijn deuren eveneens van 10.00 uur tot 16:30 uur. Het “Huis van Sinterklaas” is dan ook open en in het theater wordt er zes keer per dag het vermaarde SiSa Sinterklaasconcert gegeven. Natuurlijk is er een groot aantal attracties geopend.

 

Gelet op het grote aantal Belgische vakantiegasten is het Attractiepark van 31 oktober tot 6 november open van 11.00 uur tot 16.00 uur

Reactie schrijven

Commentaren: 0