Halloween Fiësta Mortal dit weekend van start in Bellewaerde

Dit weekend start een nieuwe editie van Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde.  Na 15 jaar is de Halloweenperiode uitgegroeid tot één van de meest belangrijke periodes van het jaar voor het park. Halloween in Bellewaerde is steeds een leuke mix van attracties, decoratie en extra Halloween Specials voor de hele familie.  Ook dit jaar zal Don Eduardo de los Muertos, trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters en krankzinnige kampeerders meebrengen.

Huiveringwekkende feestcocktail

Ook in 2016 komt de geheimzinnige begrafenisondernemer Don Eduardo de los Muertos naar Bellewaerde. Tijdens Halloween Fiësta Mortal, brengt hij trollen, heksen, zombies, moordlustige dokters en krankzinnige kampeerders mee.  Bellewaerde verandert in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials.  

 

Voor de allerkleinsten voorziet Don Eduardo een Halloweenfeest op hun maat met een aangepaste zone vol grappige kleurrijke trollen.

 

Om even te bekomen van al het schrikken, is er de familieshow Mortal Nightmares.  In deze show droom je met je ogen open en word je meegenomen naar een nachtmerriewereld waar de gemene heks "Devilina" het voor het zeggen heeft. Deze show is uitgeroepen tot één van de beste illusieshows ter wereld.  Een echte aanrader voor de hele familie. 

 

Dit jaar kunnen de bezoekers genieten van een nieuwe 4D film rond de figuur Dracula.  Deze griezelige actiekomedie voor het hele gezien neemt je mee met Kevin en zijn vader op vakantie in Transsylvanië waar ze geconfronteerd worden met graaf Dracula.

Reactie schrijven

Commentaren: 0