Kermis Opperstraat in Liedekerke komt met 'Kermis à volonté!'

Kermis Opperstraat in Liedekerke komt op vrijdag 30 september met een formule waarmee je vijf uur lang, van 16u tot 21u, kan genieten van een heleboel attracties voor maar liefst 15 euro! In 2015 werd dit al eens toegepast bij de kermis in Tongeren. Hiermee hoopt gemeente Liedekerke de pretparkervaring naar de kermis te brengen. In Nederland, met name in Rotterdam, kwamen ze eerder met hetzelfde idee, onder de naam 'All-you-can-kermis'.

De deelnemende grootvermaak attracties zijn onder andere de High Energy, X-Factory, Lambada, Mambo (bidule) en de Pop Corn Party. Daarnaast wordt het aanbod verder aangevuld met kinderattracties zoals de Buggy's, Vliegtuigjes, drie draaimolens, een trampoline en nog veel meer.

 

De polsbandjes die je laten genieten van deze formule zijn vanaf vrijdagochtend te koop, zo lang de voorraad strekt, bij alle deelnemende attracties en kosten 15 euro. De kermis in Liedekerke begint op vrijdag 30 september en eindigt op maandag 3 oktober.

Reactie schrijven

Commentaren: 0