Cast zomershow ‘Cirque Lumière’ in nieuwe vliegattractie ‘Wild Wings’

Ook de cast van de succesvolle Duinrell zomershow ‘Cirque Lumière’ testte onlangs de nieuwe vliegattractie ‘Wild Wings’. Deze attractie kreeg niet voor niets een prominente plaats in het lasergedeelte van de zomershow. De artiesten van de show, Tobit en Jasmijn, circusartiest Jovel, de voormalig vice wereldkampioen Renske Endel en de dansers en danseressen vermaakten zich prima in de kantelende Wild Wings vliegtuigjes en maakten een groot aantal rolls.

Wild Wings is een buitengewone vliegattractie met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen).

 

Cirque Lumière

Uit de show van vorig jaar zijn er vanzelfsprekend weer de sterke acts van het duo Tobit en Jasmijn. Renske Endel, een geweldige acrobate, is aan het team toegevoegd. Zij is uitgegroeid tot een acrobate van wereldniveau en heeft zich gespecialiseerd in contorsie. Dat wil zeggen dat ze heel erg lenig is en dat laat ze in de show in diverse opzienbarende acts zien.

 

Allround circusartiest Jovel laat jong en oud verbaasd staan: jongleren, goochelen, steltlopen, clownerie; hij heeft alles in huis voor een bijzonder optreden.

 

Ook dit jaar leveren de dansers en danseressen van The Dance Company weer enthousiast hun bijdrage aan de show . Ten slotte zorgt de lasershow van Theater Effects Nederland voor opzienbarende momenten waarin de nieuwste Duinrell attractie Wild Wings een prominente plaats neemt.

 

Tot en met 21 augustus aanstaande kunnen de dag- en vakantiegasten de show Cirque Lumière dagelijks om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur op Duinrell zien.

Reactie schrijven

Commentaren: 0