Julianatoren branchewinnaar Nationale Business Succes Award 2016

De Nationale Business Succes Award 2016 is de grootste prijs van Nederland bedoeld voor gezonde ondernemingen met visie en ambitie. De Julianatoren is branchewinnaar geworden en is aanstaande zondag 3 juli om 13:00 uur te zien in het TV-programma “Succesfactor” op RTL7. De officiële stemronde zal plaatsvinden in januari 2017 waarna de winnaar van de Nationale Business Succes Award 2016 met de daarbij behorende prijs van € 100.000,- bekend wordt gemaakt!

Succesfactor

Elke week weer staat het TV-programma De Succesfactor in het teken van businessformules, zakelijke strategieën en tactieken. Alle branchewinnaars van de Nationale Business Succes Award komen in dit programma aan het woord en delen hun visie op succes. Tele2, Sennheiser, Hak, Hero Nederland en nog vele andere bekende en minder bekende topondernemeningen zijn te gast in het TV-programma de Succesfactor. Elk bedrijf is genomineerd voor de jaarlijkse Nationale Business Succes Award en door een onafhankelijke jury geprezen als sterke speler in hun branche. De directeuren en bestuurders van de bedrijven lichten hun strategie en drijfveren toe in het programma. Tips, toelichtingen en inzichten. Dat is wat de kijker kan verwachten in dit Business to Business-programma. Een kijkje in de keuken van de beste bedrijven van Nederland met nuchtere toelichtingen op businessformules, zakelijke strategieën en tactieken. Zo ook bij de Julianatoren.

 

De Julianatoren is te zien in het TV-programma de Succesfactor op RTL7 op zondag 3 juli om 13.00 en wordt herhaald op zaterdag 9 juli om 13:00 uur. Uiteraard is de Succesfactor ook na de uitzending van zondag 3 juli terug te zien op RTLXL.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0