Efteling extra lang open tijdens zomervakantie

De Efteling, het sprookjesachtige attractiepark net over de grens bij Breda, is elke dag van het jaar

open. Maar in juli en augustus blijft het park langer open. Tijdens de zomervakantie kun je dagelijks tot maar liefst 20 uur genieten van een feeëriek verlicht Sprookjesbos – met het nieuwste sprookje Pinokkio – en de vele andere attracties, zoals de spectaculaire dive coaster Baron 1898. Alle zaterdagen in deze periode blijft de Efteling open tot middernacht.

 

Zomers eten en drinken

De Efteling biedt ’s zomers extra veel plekken om iets te eten of drinken. Zo wordt de Speelweide, de grote grasweide midden in het park, omgetoverd tot een groot terras vol eten, drinken en op zaterdag swingende Efteling-muzikanten. Bij de in- en uitgang van het park verschijnt een pop-uprestaurant.

 

Negen keer Negen Pleinen Festijn

Elke zaterdag in juli en augustus – op 2, 9, 16, 23 en 30 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus – is het Negen Pleinen Festijn en blijft de Efteling open tot middernacht. Alle attracties zijn dan geopend en het Sprookjesbos is sprookjesachtig verlicht. Op negen pleinen in het park kunnen bezoekers op zaterdagavond genieten van zomerse live optredens van meer dan honderd muzikanten, acrobaten en artiesten. Van Zuid-Amerikaanse salsa tot een schlagerfestijn.

Reactie schrijven

Commentaren: 0