[BREAKING] Ongeval met attractie op de Paasfoor in Kortrijk

Ongeval paasfoor Kortrijk

Op de Paasfoor in Kortrijk zijn vanavond omstreeks 22u15 twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde bij de 'Shake & Roll' van Lainez. Daarbij kwam, op onbekende wijze, een gondel los van de draaischijf waarna deze, aan de voorkant van de attractie, op straat belandde. In de desbetreffende gondel zaten twee inzittenden, deze zijn ondertussen naar het ziekenhuis overgebracht.

"Er zaten twee inzittenden in de losgeslagen wagen, een jong koppel", zegt commissaris Libeer van de lokale politie van Kortrijk. "Ze zijn allebei naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen vallen al bij al mee. Er is een lichtgewonde en een iets zwaarder gewonde, maar zeker geen levensgevaar."

 

De attractie ging begin dit jaar op de Aalsterse Winterfoor in premiere. Deze imposante attractie werd gebouwd door Mondial in 1994 en draaide voorheen zijn rondjes in Nederland.

Ongeval paasfoor Kortrijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0