Plopsaqua De Panne viert eerste verjaardag!

Een jaar geleden opende Plopsaqua De Panne zijn deuren. Omwille van deze speciale gebeurtenis genoten heel wat Plopsa-fans vandaag van een speciaal voordeeltarief. “We stelden afgelopen week maar liefst 1.000 voordelige verjaardagstickets ter beschikking om samen met ons deze verjaardag te vieren.”, zegt parkmanager Mike Sarrazijn. “Geen feest zonder een heerlijke versnapering. Daarom trakteerden we alle bezoekers op een gratis Wickie-ijsje!”

Miss België 2016 Lenty Frans, burgemeester van De Panne Ann Vanheste, schepen van sport Ann Woestijn en Mike Sarrazijn, parkmanager van Plopsaqua, waren van de partij om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen en een duik te nemen in het waterpark. “Deze uitnodiging kon ik niet laten schieten.”, zegt Lenty Frans. “Ik heb altijd al een bijzondere band gehad met Plopsa. Zo ben ik in het Plopsa Theater verkozen tot Miss België. En toen Plopsaqua net zijn deuren opende, heb ik hier nog enkele shoots gedaan!”

 

CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof blikt tevreden terug op het eerste levensjaar van Plopsaqua. Het allereerste waterpark binnen de internationale pretparkengroep was dan ook meteen een schot in de roos. “Afgelopen jaar ontvingen we meer dan 300.000 bezoekers. Een erg mooi resultaat!”, glundert hij. “Daarnaast werden we enkele maanden geleden nog uitgeroepen tot ‘Zwembad van het Jaar’. Een mooie bekroning op al het harde werk. We kijken met trots terug op het succesvolle parcours dat we reeds afgelegd hebben.”  

Reactie schrijven

Commentaren: 0