DuckTrophy in Océade: Eendjes vissen voor tal van prijzen

Océade gooit in de eerste week van de paasvakantie de traditionele paaseizoektocht overboord en pakt uit met een origineel alternatief. Een deel van het zwembad wordt omgetoverd tot een grote vijver waarin honderden plastic eendjes ronddobberen. Aan jou de uitdaging om ze zo snel mogelijk uit het water te vissen in ruil voor tal van prijzen! Van dinsdag 29 maart tot en met zondag 3 april wordt Océade dagelijks vanaf 11u30 tot 17u overspoeld met honderden plastic eendjes in felle kleuren. Lukt het jou om er aan de haak te slaan? 

Sommige van de eendjes kan je inwisselen voor een leuke prijs; zo zijn er gadgets, kortingsbonnen, snoep of gratis tickets voor Océade te winnen!

 

Inschrijven voor de gratis Duck Trophy kan ter plaatse. Alle info over dit evenement is ook te vinden op de Océade Facebookpagina en op www.oceade.be/nl/.

Reactie schrijven

Commentaren: 0