Jul & Julia weer op TV!

De TV-serie van Jul & Julia is vanaf maandag 7 maart iedere werkdag om 7:20 uur weer te zien op RTL Telekids. De afgelopen maanden zijn er maar liefst drie nieuwe series opgenomen. Elke serie bestaat uit vijf afleveringen van ongeveer 8 minuten. De TV-serie is uiteraard ook te bekijken via de RTL Telekids app of via RTLXL.nl.

Drie nieuwe series

In de series beleven de onhandige pretpark directeur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin samen met Jul & Julia weer spannende avonturen. Want keer op keer proberen de twee boeven het pretpark in handen te krijgen. Maandag 7 maart wordt er gestart met de nieuwe serie “Jul & Julia en de Robot van Meneer Kaasgaaf”. Ook in deze serie willen de boeven het pretpark overnemen. Ze laten door een professor een robot bouwen die exact op Meneer Kaasgaaf lijkt. De vraag is natuurlijk of Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia op tijd door hebben dat “Meneer Kaasgaaf” wordt bestuurd door de boeven om zo te voorkomen dat zij het pretpark overnemen. Vanaf 14 maart wordt de nieuwe serie “Jul & Julia en het Snoepjesmonster uitgezonden en vanaf 21 maart “Jul & Julia en de Schone Slaapster”.

Reactie schrijven

Commentaren: 0