Nieuws over nieuwe Duinrell attractie 'Wild Wings'!

In het filmpje neemt presentator Ed de kijker mee naar de voortgang van de bouw van de attractie en hij neemt een kijkje bij de decoratieafdeling. Ed gaat ook langs bij de ambassadeur van deze attractie de bekendste Nederlandse aerobatics piloot Frank Versteegh. Vol trots toont Frank zijn eigen aerobatics vliegtuig. Ten slotte worden de eerste twee winnaars bekendgemaakt van de ‘Wild Wings Winactie’.

Naamgeving

Zoals al eerder bekend werd is de naam Wild Wings gebaseerd op de sensatie en dynamiek van de attractie. De opening van Wild Wings met een echt vliegtuig als eyecatcher, vindt naar verwachting plaats op 21 april aanstaande.

 

Wild Wings

Wild Wings is een buitengewone vliegtuigmolen met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen). 

Reactie schrijven

Commentaren: 0