Efteling trakteert: 29% korting op je verblijf op 29 februari 2016!

2016 is een bijzonder jaar. Niet alleen omdat Pinokkio in de lente zijn intrede zal doen in het Sprookjesbos van de Efteling, maar ook omdat het een schrikkeljaar is. We hebben dit jaar dus een extra dag om leuke dingen te doen, zoals een bezoek brengen aan de Efteling bijvoorbeeld. De Efteling biedt daarom op schrikkeldag, maandag 29 februari, 29% korting op het verblijf voor iedereen

Het enige dat je hoeft te doen om van deze unieke korting gebruik te maken, is telefonisch reserveren via het nummer 0031 416 537 777 met vermelding van ‘schrikkeldag’. Het aanbod is geldig in het vakantiepark Efteling Bosrijk en in het Efteling Hotel voor een verblijf vanaf 29 februari. Alle info en voorwaarden kun je raadplegen op www.efteling.com/schrikkeldag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0