Zeepbellen vangen: Carnaval in Océade tijdens de krokusvakantie!

Alaaf, alaaf! Want deze krokusvakantie wordt Océade in een carnavalesk kleedje gestoken. Meerdere keren per dag vullen gigantische kleurrijke zeepbellen het Brusselse waterpretpark. Aan de bezoekers de uitdaging om ze te vangen, te doorprikken of er tussen te dansen op het ritme van vrolijke en opzwepende carnavalsmuziek! Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari breekt de carnavalsgekte los in Océade.

Kleine en grote carnavalisten kunnen er die week niet alleen genieten van het grootste aanbod aan glijbanen in België, maar ook van een onvergetelijk zeepbellenplezier! Vier keer per dag worden honderden grote zeepbellen door het waterpretpark geblazen. Sfeervolle carnavalsmuziek galmt door de luidsprekers en maakt de belevenis compleet! 

 

Alle info rond dit evenement is ook te vinden op de Océade Facebookpagina en op www.oceade.be/nl/.

Reactie schrijven

Commentaren: 0