Bellewaerde genomineerd voor 11 awards!

De vakjury van de Diamond Theme Park Awards, de oscars van de pretparkwereld, heeft vandaag hun nominaties bekend gemaakt.  Bellewaerde is maar liefst in 11 categoriëen genomineerd.  Voor Bellewaerde zijn deze nominaties een erkenning voor de dagelijkse inspanningen om de bezoekers van het park authentieke en onvergetelijke momenten te laten beleven.

Bellewaerde is maar liefst in 11 categorieën van de Diamond Theme Park Awards genomineerd. Vorig jaar won Bellewaerde de award van “Park met de beste service van België”.

 • Beste pretpark in België en Nederland
 • Meest kindvriendelijke park van België en Nederland
 • Beste Thrill-park van België en Nederland
 • Beste beleving in de zoo met de attractie Bengal Express
 • Beste beleving in de zoo met de attractie Jungle Mission
 • E-Award van België en Nederland
 • Mooiste park van België en Nederland
 • Beste Food and Beverage van België en Nederland
 • Beste show van België en Nederland met de zomershow Gold Rush
 • Beste show van België en Nederland met de halloweenshow Mortal Nightmares
 • Beste Halloween van België en Nederland

 

En niet alleen Bellewaerde werd genomineerd voor een award, ook wij bij ParkReviews! Namelijk in de categorie 'Beste Fan Made Video van 2015'! (klik hier om de video te bekijken). Uiteraard zijn wij super tevreden met deze nominatie en willen we iedereen die ons zijn/haar stem gunt hartelijk bedanken!

 

Na de vakjury is het nu de beurt aan het brede publiek om hun stem online uit te brengen.  Dit kan nog tot 29 februari via de website: http://www.diamondthemeparkawards.com/nl/  Op 10 mei worden de awards uitgereikt tijdens een evenement in Walibi Holland. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0