Spannende herfstvakantie met Piet Piraat in Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt wordt naar aanleiding van Halloween in een schrikwekkend kleedje gestoken. De hele herfstvakantie lang kunnen bezoekers er terecht om zich uit te leven op één van de 25 binnen- en buitenattracties in een schitterend halloweendecor. Stoere piraten overmeesteren het indoorpark en bezorgen alle moedige jongens en meisjes een onvergetelijk halloweenfeest!

Naast de griezelleuke animatie zijn er elke dag liveshows. Zo is er de dagelijkse Bumba Magico Show en geeft Piet Piraat op weekdagen het beste van zichzelf tijdens een superspannende Halloween Show. 


Griezelfans die de Piet Piraat Halloween Show in Plopsa Indoor Hasselt niet kunnen bijwonen, kunnen tijdens het weekend van 7 en 8 november terecht in Plopsaland De Panne. Daar treedt Piet Piraat samen met Berend Brokkenpap op in het schitterende Plopsa Theater.

Reactie schrijven

Commentaren: 0