Plopsaland De Panne pakt uit met spannend halloweenprogramma

Tijdens de herfstvakantie valt er heel wat te beleven in Plopsaland De Panne. Piet Piraat en Berend Brokkenpap bijten de spits af in het weekend van 31 oktober & 1 november met een knotsgekke liveshow in het schitterende Plopsa Theater. Ook op 7 & 8 november staan ze paraat en sluiten ze de herfstvakantie sfeervol af met deze spannende Halloween Show.

Op de weekdagen, van 2 tot en met 6 november, slaat Ketnet zijn tenten op in Plopsaland De Panne voor een nieuwe editie van de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes. Op deze dagen kunnen bezoekers genieten van ‘Ketnet Kingsize Live On Stage’ in het Plopsa Theater. Deze te gekke spelshow wordt gepresenteerd door Ketnet-wrapper Charlotte in het gezelschap van Vladimir & Keelin uit de gloednieuwe Ketnet-serie ‘Nachtwacht’. Na de liveshow maken de drie Ketnet-gezichten hun opwachting in de dagelijkse parade. Van maandag tot vrijdag is het park bovendien extra lang geopend! Ook de attracties blijven open tot sluitingstijd zodat ze allemaal eens in volle duisternis getest kunnen worden. Om het plaatje compleet te maken, worden deze griezeldagen afgesloten met een betoverend vuurwerk op het Dorpsplein.

Reactie schrijven

Commentaren: 0