Griezelen met Wickie en Halvar in Plopsa Indoor Coevorden

Twee weken lang baadt het mooiste indoorpretpark van Nederland in Halloweensfeer. Het pretpark hult zich vanaf 17 oktober tot en met 1 november in een schrikwekkend kleedje en pakt uit met griezelleuke randanimatie. Gedurende deze periode kan je dagelijks met Wickie de Viking en Halvar een spannend avontuur beleven tijdens de Wickie Show! Alle bezoekers worden dan ook uitgenodigd om Plopsa Indoor Coevorden te bezoeken in hun engste halloweenoutfit. 

Net zoals vorig jaar wordt er bovendien een heuse letterspeurtocht georganiseerd. Bezoekers kunnen deelnemen aan de zoektocht door letters te verzamelen die verstopt zijn in het park en zo een toverspreuk te vormen. Met deze leuke uitdaging kunnen deelnemers verschillende prijzen winnen! Zo maken bezoekers elke dag kans op een Jaarkaart voor Plopsa Indoor Coevorden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0