België's grootste Halloween evenement: 'Panic Attacks!' in Walibi Belgium

Met niet minder dan 8 haunted houses, 6 nocturnes met spectaculaire slotshow, 5 scare zones en meer dan 175 gedrochten blijft Walibi Belgium zich bevestigen als het grootste Halloween evenement in België. Bijna 400.000 bezoekers woonden in de laatste 3 jaren dit onvoorstelbare fenomeen bij. Met “Panic Attacks” gaat het grootste Halloween evenement in België alweer een stap verder.

#HLW15 : Het verhaal Alsmaar groter, alsmaar succesvoller

Na de verschrikkelijke Marva, de dreigende zombies en de bloeddorstige vampieren slaat de paniek nu echt óveral toe in elke hoek van Walibi Belgium. Zelfs in je ergste nachtmerries durf je dit niet te beleven.


Een fabriek waar de zombies van Marva een dodelijk virus ontwikkelen (Virus Z1), een echte villa waar in élke kamer het paranormale toeslaat (Villa13), een rivier waar men beter niet in aanraking komt met het water (Toxic River).


Een laboratorium complex waar de verderfelijke Igor onsterfelijke wezens tracht te creëren door een kruising van zombies en vampieren, een verlaten huis waar weerzinwekkende monsters je achtervolgen en je hoopt te ontsnappen (Panic House 4D), een bar waar je het risico loopt het bloed van je beste vrienden te drinken (Blood Bar).


Tussen deze nachtmerries door lopen er ook nog ontelbare op paniek beluste wezens rond waarbij zelfs ontsnappen op eigen risico is.


Nieuw: Project INVAZION!

In een kazerne bereiden gecrashte aliens de invasie van de mensheid voor.


Helemaal nieuw: Lumberjack

Diep in het woud is er een huis met een schrijnwerkersatelier… het is daar dat Lumberjack woont, met zijn onverbiddelijke kettingzaag. Zijn missie: moord en vernietiging !  Het is beter 3 maal na te denken alvorens deze houthakker te vragen om je bomen te kappen…


Je zal panikeren zoals je nog nooit gedaan hebt in je ergste nachtmerrie… want deze keer, … is het voor echt!


#HLW15 : en toch is er ook Halloween voor kinderen! 

Voor de kleinste durvers valt er zeker overdag ook vanalles te beleven. Er is een uitgestrekt Monsterland waar de kleinsten de grootste plagers worden en ook voor hen is er een spookhuis op kindermaat.


#HLW15 : Concreet

In Walibi zijn er tijdens Halloween 8 grote spookhuizen, 5 scarezones en meer dan 175 figuranten aanwezig. Elk jaar breidt het grootste Halloween evenement van België zich nog verder uit. Dit jaar zijn er 2 extra dagen (13 in totaal!) met 6 nocturnes.

Reactie schrijven

Commentaren: 0