Grote namen op 6e editie Kustschlagerfestival in Plopsaland De Panne

Op 4 woensdagen in september een leuk pretparkbezoek combineren met de beste schlagers van eigen bodem: dat is het succesvolle recept van het intussen traditionele Kustschlagerfestival. Op 9, 16, 23 en 30 september kunnen liefhebbers van het betere Vlaamse lied een bezoek brengen aan Plopsaland De Panne én genieten van een meer dan 3 uur durende artiestenparade. Onder andere Willy Sommers, Wendy Van Wanten, Laura Lynn en Dana Winner tekenen present. 

Organisator Dieter Bruneel van Neptunus-Pro is enthousiast: “Dit is al het zesde jaar op rij dat we het Kustschlagerfestival organiseren. Het is duidelijk een formule die werkt, want ook dit jaar gaat de ticketverkoop bijzonder snel. Vooral senioren vinden hun weg naar het evenement. Voor velen van hen is het een nostalgisch dagje uit naar Plopsaland waar ze hun favoriete artiesten live aan het werk kunnen zien. Wij bieden de sfeer van een echt festival met het comfort van een concert, een unieke combinatie.”.


De optredens gaan door in het comfortabele Plopsa Theater en starten om 14u. Wie een ticket heeft kan voorafgaand vanaf 10u het park betreden. De ticketprijs is zeer democratisch: vanaf 16 euro per dag geniet je naast het pretparkbezoek een hele namiddag lang van drie topartiesten.


Programma

WOENSDAG 9 SEPTEMBER 2015

Paul Bruna, Sandra Kim, Luc Steeno


WOENSDAG 16 SEPTEMBER 2015

Paul Bruna, Paul Severs, Laura Lynn


WOENSDAG 23 SEPTEMBER 2015

Paul Bruna, Danny Fabry, Dana Winner


WOENSDAG 30 SEPTEMBER 2015

Paul Bruna, Willy SomMers, Wendy van Wanten


De komende maanden programmeert het Plopsa Theater nog enkele andere grote namen. Parkmanager Wim Wauters licht toe: “Onder de noemer ‘voor elk wat wils’ hebben we ook dit jaar gekozen voor een zeer gevarieerd programma. Op 18 september ontvangen we de populaire Romeo’s met een unieke theatervoorstelling. Later volgen nog de opnames van de Ment TV Vlaamse Top 10, een indrukwekkend concert van Arno én de hitkomedie ‘Een Perfect Huwelijk’. Samson & Gert sluiten ook dit theaterjaar af. Tijdens de kerstvakantie kan je ze samen met de voltallige cast, orkest, koor en showballet opnieuw aan het werk zien tijdens de spectaculaire Samson & Gert Kerstshow.” Ook 2016 wordt een veelbelovend theaterjaar. Jacques Vermeire werd als eerste aan de kalender toegevoegd met z’n nieuwe zaalshow ‘Veel Vijven en Zessen’ op 1 april 2016. De komende dagen en weken worden daar nog grote namen aan toegevoegd. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0