Plopsaqua en Joepie organiseren allereerste Pool Party!

Woensdag 24 juni wordt Plopsaqua ondergedompeld in ware festivalsfeer. Het gloednieuwe waterpark en Joepie slaan de handen in elkaar voor de allereerste Pool Party. Bezoekers kunnen de hele middag en avond genieten van optredens van diverse artiesten. Enkele klinkende namen, zoals de populaire jongens van Boycode en publiekslieveling Dean, sieren de affiche.Ook Fabian, bekend van zijn deelname aan Junior Eurosong, is van de partij. 

Internationale artiesten Ian Thomas en Taken maken de affiche compleet. Ian Thomas komt speciaal uit Los Angeles naar België voor de Pool Party. “Het is altijd leuk om terug in België te zijn.”, zegt Ian Thomas opgetogen. “Ik kijk alvast erg uit naar het optreden van aanstaande woensdag, gezien de uitzonderlijke setting waar dit plaatsvindt. Ik treed immers niet alle dagen op in een waterpark!”, lacht hij. Daarnaast nemen Silke Mastbooms en Laura Tesoro, beide bekend van talentenjacht The Voice van Vlaanderen, samen met de bezoekers een duik in één van de 4 zwembaden.


Het podium krijgt een plaatsje aan het golfslagbad, zodat bezoekers vanuit alle hoeken van het zwemparadijs kunnen meegenieten van het muzikaal spektakel. Alle attracties, waaronder de 6 spectaculaire glijbanen, wildwaterbaan en sauna, zijn de hele middag en avond geopend.


Programma

12u00    Deuren open

15u00    Start set DJ Lester

17u00    Optreden Fabian

17u20    Optreden Dean

17u45    Taken

18u30    Boycode

19u30    Ian Thomas

20u00    DJ Lester

21u00    Einde


Het is aangewezen om op voorhand tickets te kopen via www.plopsaqua.be

Reactie schrijven

Commentaren: 0