Walibi Belgium is "meest spectaculaire park van België en Nederland"!

De vijfde editie van de Diamond ThemePark Awards vond dit jaar plaats in Pairi Daiza. Meer dan 45.000 pretparkliefhebbers brachten hun stem uit op 45 verschillende pret- en dierenparken uit België en Nederland, genomineerd in 19 categorieën. Tijdens deze jaarlijkse prijsuitreiking voor pretparken werd Walibi Belgium uitgeroepen tot “Meest Spectaculaire Park van België en Nederland”.

Een symbolische prijs. 

« We zijn ontzettend blij en trots om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Walibi Belgium werkt al 40 jaar aan het creëren van een verrassende mix aan familiale en sensationele attracties en evenementen. De sector vraagt om een constante en alles overschrijdende waakzaamheid, maar is tegelijk ontzettend spannend en belonend. Uitgeroepen worden tot meest spectaculaire park in België en Nederland op onze 40ste verjaardag is een heel mooie en symbolische verrassing. Nu de kolossale werken voor onze nieuwe wereldprimeur van start gegaan zijn, verdient deze award een speciaal plaatsje op de werf. Deze titel zal onze teams inspireren om ook de volgende 40 jaar met evenveel passie voort te zetten.» Jean-Christophe Parent, Algemeen Directeur Walibi Belgium & Aqualibi. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0