Plopsa Theater presenteert: De Romeo’s in ’t theater en Een Perfect Huwelijk

Het Plopsa Theater stelt met trots twee nieuwe producties voor: “De Romeo’s in ’t theater” en de komische voorstelling “Een Perfect Huwelijk”.  Het Plopsa Theater wenst met deze voorstellingen zowel jong als oud aan te spreken. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.plopsatheater.be, Onthaal Plopsaland De Panne, Toerisme De Panne en Bibliotheek Veurne. 

De Romeo’s in ’t theater

De Romeo’s zijn al 11 jaar dé partyband van Vlaanderen. Met hits als ‘Vlaanderen feest’, ‘Dans de sirtaki’, ‘Viva De Romeo’s’ ,‘Deze is voor Julia’, … zorgen ze voor 100% feestgarantie. Tijdens hun theatertour gooien ze het over een andere boeg. In intieme sfeer brengen ze verrassende nummers, aangevuld met hun grootste hits. Dit doorweven met enkele grappige anekdotes van meer dan 11 jaar op de baan. De Romeo’s in een ‘nieuw’ jasje, zoals u ze nog nooit eerder hoorde.


Wanneer? 18 september 2015 om 20u30 

Tickets: € 25 


Een perfect huwelijk – De Komedie Compagnie

Een komische voorstelling van de Komedie Compagnie met Danni Heylen (FC De Kampioenen), Ann Van den Broeck (Thuis, Spoed), Britt Van der Borght (De Kotmadam), Patrick Onzia (Dobus) en Dirk Van Vooren (Piet Piraat). 


Het verhaal: 

Een bruidegom wordt wakker in de bruidssuite met een gigantische buil op zijn hoofd en naast hem in bed, een onbekend meisje! Hij herinnert zich zo goed als niks meer van het feest dat hij de avond voordien organiseerde om zijn vrijgezellenbestaan vaarwel te zeggen. De radeloze jongeman gaat op zoek naar alle mogelijke oplossingen om deze scheve situatie zo snel mogelijk recht te zetten… Zijn toekomstige vrouw is immers onderweg naar het hotel met zijn schoonmoeder, de steun en toeverlaat van dochterlief in alle mogelijke stress situaties! 


Wanneer: 21 november 2015 om 20u30 

Tickets: € 17,50 

Reactie schrijven

Commentaren: 0