Plopsa breekt record tijdens kerstvakantie!

Meer dan 78.000 fans brachten afgelopen kerstvakantie een bezoek aan Winter Plopsaland. Dat is een status quo in vergelijking met vorig jaar, wat toen reeds een absoluut record was.  “Wij zijn erg tevreden met deze cijfers.”, zegt Wim Wauters, parkmanager van Plopsaland. “We hebben alles uit de kast gehaald om het park volledig om te toveren in een prachtig Winterwonderland met feeërieke verlichting, een ijspiste, een lichtjesparade en honderden kerstbomen.

Afgelopen kerstvakantie ontvingen Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt samen maar liefst 113.000 bezoekers. Nooit eerder brachten zoveel mensen een bezoek aan een Plopsa-park tijdens de kerstvakantie. 


Ook Plopsa Indoor Hasselt blikt terug op een uiterst succesvolle kerstvakantie. Meer dan 35.000 Plopsa-fans genoten van een dagje Plopsa Indoor-plezier.  Dit vertegenwoordigt een mooie stijging van 8% ten opzichte van vorig jaar. Ook Plopsa Indoor Hasselt ademende een winterse gezelligheid uit. Bovendien werden alle kinderen getrakteerd op een liveshow van de echte Kabouter Klus. 


“We zijn erg tevreden met deze cijfers.”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep, enthousiast. “Het weer was buiten de tweedaagse winterprik erg gematigd waardoor het ideaal weer was om ons buitenpark in De Panne te bezoeken als op de weg te gaan om Plopsa Indoor Hasselt te bezoeken.” 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    dries (zondag, 04 januari 2015 15:29)

    Honderden kerstbomen waar die. Als ik er 20 heb gezien is veel.

  • #2

    Lennert Magnus (zondag, 04 januari 2015 15:40)

    Volgende keer ietsje beter kijken denk ik, in de kermiszone staat het er vol mee...