Plopsaland De Panne uitgeroepen tot 4e beste park van Europa!

Plopsaland De Panne werd door Zoover uitgeroepen tot 4e beste park van Europa en staat als enige Belgische park in de top tien! Op basis van de beoordelingen die bezoekers achterlaten op de site Zoover, wordt er elk jaar een lijst opgesteld met de beste Europese attractieparken. Plopsaland De Panne kreeg dit jaar een gemiddelde beoordeling van 8,6 op 10 en staat daarmee op de 4e plaats. Het park laat met deze score onder meer Disneyland Parijs achter zich.

“Dit is een bekroning voor het werk van al onze medewerkers, ” zegt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep, vult aan: “Het is belangrijk dat we blijven investeren in onze parken. Afgelopen jaren openden wij in Plopsaland De Panne Mayaland Indoor, de nieuwe themazone Wickieland met 2 nieuwe attracties en het Plopsa Theater. Zo kunnen we ons als themapark ook steeds meer profileren als all weather bestemming, maar ook als unieke locatie voor evenementen. Dit wordt door onze bezoekers duidelijk gewaardeerd.” 


Volgend jaar wordt een speciaal jaar! Naast het waterpark Plopsaqua, een investering van 16 miljoen euro, dat volgend voorjaar zijn deuren opent, investeert Plopsa nog eens 4 miljoen euro in het park. Het kasteel van de kleurrijke prinsessen van Prinsessia krijgt volgend jaar een permanente plaats. Ook de figuren waar het allemaal mee begon, Samson & Gert, worden voor de 15e verjaardag van het park in de bloemetjes gezet met een make-over van hun Kermisplein. Deze plannen moeten van dit jubileumjaar een heel bijzonder jaar maken. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0