Will Tura onthult ster op de ‘Story Walk of Fame’ in Plopsaland De Panne

Vandaag, op dinsdag 4 november, werd de eerste ster van de ‘ Story Walk of Fame’ onthuld voor het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Deze eer viel te beurt aan Will Tura. “Sinds de opening van het Plopsa Theater mochten we er al enkele klinkende namen, zoals onder meer Clouseau en Rob De Nijs, verwelkomen. We vonden het tijd om een blijvende herinnering aan deze memorabele concerten vast te leggen.

Vandaag stelden Plopsa en Story Magazine hun eigen ‘Walk of Fame’ voor aan het grote publiek. Bovendien werd de eerste ster onthuld op deze gloednieuwe bezienswaardigheid in Plopsaland De Panne. 

 

Het initiatief, waarbij beroemde artiesten gehuldigd worden met een ster, verloopt in samenwerking met Story. Afgelopen vrijdag zette het showbizzmagazine Will Tura nog in de bloemetjes door de uitreiking van de Carrièreprijs op de Story Awards. “In mijn carrière heb ik al meerdere grote prijzen in ontvangst mogen nemen”, zegt Will Tura enthousiast. “Nooit eerder gebeurde dit echter in zo’n unieke setting als nu. Ik ben enorm vereerd door dit gebaar en kijk erg uit naar het concert dat ik zal geven in het Plopsa Theater!”. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0