Piet Piraat en Berend Brokkenpap kiezen de beste pompoensoep

Evy D’haeyer uit Balegem maakt de beste pompoensoep en wint een jaar gratis toegang tot de Plopsa-parken. Plopsa ging, naar aanleiding van Halloween, weer op zoek naar de heerlijkste pompoensoep. Maar liefst 1.410 recepten werden ingezonden. “De respons op onze oproep op Facebook was overweldigend.”, vertelt Digital Manager Sebastien Momerency. “Het kiezen van de 4 finalisten was dan ook geen gemakkelijke opdracht voor onze chefs!”

De gelukkigen waren Peggy De Block uit Nieuwkerke, Heidi Boey uit Oostende, Lynn David uit Roeselare en Evy D’haeyer uit Balegem. Zij werden vandaag samen met hun gezin uitgenodigd in Plopsaland De Panne. Berend Brokkenpap en Piet Piraat proefden de zelfgemaakte soep van alle finalisten en kozen hieruit de winnaar. De pompoensoep van Evy D’haeyer uit Balegem werd door de twee piraten uitgeroepen tot de allerbeste pompoensoep van de lage landen! Zij wint samen met haar gezin een jaar lang gratis toegang tot alle Plopsa-parken.

 

“Onze fans zijn een hechte community. Zo worden tijdens de Halloweenperiode erg veel recepten voor pompoensoep uitgewisseld op onze Plopsa-Facebookpagina.”, legt Digital Manager Sebastien Momerency uit. “Ook dit jaar beweerden heel wat mama’s en papa’s dat hun pompoensoep de allerlekkerste is. Daarom besloten we net als vorig jaar een competitie te organiseren waarbij we officieel een winnaar kunnen bekronen!”

Reactie schrijven

Commentaren: 0