Vrolijke beestenboel in Plopsaland De Panne op Werelddierendag

Vandaag, op Werelddierendag, worden honden uitzonderlijk toegelaten in Plopsaland De Panne. Omwille van deze speciale dag wil het park graag alle honden eens in de bloemetjes zetten. In Plopsaland De Panne worden normaal gezien, met uitzondering van blindengeleidehonden, geen honden toegelaten. Toch wordt op die regel vandaag, naar aanleiding van Werelddierendag, eenmalig uitzondering gemaakt. 

Meer zelfs, honden worden er vandaag feestelijk ontvangen met een gele loper. Al heel wat viervoeters en hun baasjes vonden vandaag hun weg naar Plopsaland De Panne.

 

Er valt dan ook heel wat leuks te beleven in het pretpark, zowel voor honden als hondeneigenaars. Zo kunnen bezoekers met hun viervoeter deelnemen aan snuffelzoektocht. Alle deelnemers maken hierbij kans op een waardebon voor een heus verwenpakket voor hun hond. Daarnaast worden er doorheen het park verschillende interactieve spelletjes georganiseerd met leuke speeltuigen. 

 

Om Werelddierendag in pracht en praal af te sluiten nodigt Kabouter Klus alle bezoekers, inclusief alle honden en hondeneigenaars, uit om straks samen met hem de Kabouterdans te dansen. Kabouter Klus treedt op om 15u op de Kiosk op het Dorpsplein. 

 

Ter info:

Omwille van praktische en veiligheidsredenen zijn honden niet toegelaten in de Big & Betsy Hoeve, attracties, Mayaland, wachtrijen en de restaurants. Ook moeten honden, van zodra ze het park betreden, aan de leiband. Aan de ingang worden gratis plastic hondenzakjes uitgedeeld.

Reactie schrijven

Commentaren: 0