Bloedbad in Océade tijdens de herfstvakantie

bloedbad in océade

Tijdens de herfstvakantie is het opnieuw griezelen geblazen in het Brusselse waterpretpark Océade. Dagelijks kleurt het water er omstreeks 15u rood, waardoor je je in een echt bloedbad waant. Het gaat om een natuurlijk product en is niet schadelijk voor de gezondheid of zwemkledij. Van maandag 27 oktober tot en met zondag 2 november kan je in Océade niet alleen terecht voor het grootste aanbod van glijbanen in België, maar ook om te griezelen!

Dagelijks wordt er om 15u een bloedbad aangericht in het waterpretpark. Door de toevoeging van een speciaal product kleurt de 1.680.000 liter water van het subtropische zwembad rood. Het gaat om een natuurlijk product dat niet schadelijk is voor de gezondheid of zwemkledij en dat oplost in het water. Dit effect blijft zo’n drie kwartier te zien.

 

Ook de animatie sluit aan bij Halloween: tussen 14u en 16u toveren schminksters je om in jouw favoriete griezelfiguur. Mis Halloween in Océade niet!

Reactie schrijven

Commentaren: 0