Gelekt: Het nieuwe spookhuis van Walibi Belgium heet "Asylum"

Het pretparkseizoen loopt helaas weer bijna op z'n einde, maar dat wil ook zeggen dat Halloween er weer aan komt! Vandaag lekte er informatie over het nieuwste spookhuis in Walibi Belgium... Het is trouwens niet de eerste keer, in 2013 lekte er ook al informatie over "Villa 13", via hun website.

Dat Walibi Belgium ons dit jaar zou gaan verrassen met een nieuw spookhuis was al eerder bekend. Maar hoe het nu precies zou gaan heten, waar het zich zal bevinden en wat het concept is, bleef nog een raadsel. Wie vandaag de website van het park bezocht, kon enkele interessante nieuwtjes waarnemen, Het nieuwe spookhuis krijgt namelijk de naam "Asylum". Insomnia daarintegen was niet meer te vinden tussen de lijst met spookhuizen, hiermee weten we ook direct de locatie van "Asylum". 

Een nieuw personage?

Verder krijgen we dit jaar ook te maken met een nieuw personage, een vampier "Igor". Die naam kon WalibiBand afleiden a.d.h.v. de titel van het bestand.

 

Zombie River

De attractie Gold River Adventure dat tijdens Halloween omgetoverd word tot "Zombie River", krijgt dit jaar de naam "Toxic River".

 

Het is trouwens niet de eerste keer dat Walibi informatie lekt via hun website, vorig jaar gebeurde dit namelijk ook al met het nieuwe huis "Villa 13". Ondertussen is de halloween pagina weer van de website verdwenen. Op wat het concept nu precies zal zijn is het nog even wachten tot Walibi meer bekend maakt.

nieuw spookhuis Walibi belgium 2014

Reactie schrijven

Commentaren: 0