Plopsaland De Panne en Plopsa Coo volzet op 14 september 2014

De mensen die komende zondag (14/09) een bezoekje gepland hebben aan Plopsaland de Panne of Plopsa Coo, worden aangeraden hun bezoek te verplaatsen naar een andere datum. Beide parken zijn die dag namelijk afgehuurd en zijn dus niet toegankelijk voor het grote publiek!

Tuurlijk zijn er dan nog genoeg andere dagen waarop Plopsa-fans de gelegenheid hebben om hun favoriete parken te bezoeken. Plopsa Coo opent namelijk elk weekend haar deuren en dat t.e.m. 2 november! Ook ben je elke woensdag en in het weekend, welkom in Plopsaland de Panne! Wie tijdens de herfstvakantie zin heeft in een dagje boordevol Plopsa-fun, kan terecht in Plopsa Coo en Plopsaland de Panne! Diegene die op een leuke manier kerstmis willen vieren, kunnen tijdens de kerstvakantie alle dagen terecht in Plopsaland de Panne

 

De indoor-parken

Zowel Plopsa Indoor Hasselt als Plopsa Indoor Coevorden houden hun deuren open! Ook daar kan je zowel op weekdagen als in het weekend terecht voor een dag vol plopsa-fun.

 

info. Wie een overzicht wil van de openingsuren en –dagen van alle parken, kan terecht op plopsa.be. Daar vind je ook alle informatie omtrent shows & events.

Bron: Plopsa

Tekst & foto: ©Parkreviews


Reactie schrijven

Commentaren: 0