Belgisch kampioenschap breakdance in Bobbejaanland op 31 augustus

Op 31 augustus verzamelen breakdancers in Bobbejaanland voor het Belgisch kampioenschap “1 on 1” breakdance. Het is de tweede keer dat dit BK Breakdance neerstrijkt in Lichtaart.

Nu zondag knallen er strakke beats uit de luidsprekers in Bobbejaanland. Tenminste, in de zone naast de Typhoon, die zal dienst doen als de arena waarin de dansstrijd wordt uitgevochten. In drie leeftijdscategorieën – jonger dan 13, van 13 tot 17 jaar en +17 – zullen breakdancers op de hiphop-tonen van een live dj en MC het één tegen één opnemen tegen elkaar. De inzet is de felbegeerde nationale titel.

 

“Breakdance staat garant voor spektakel op het podium: straffe dansers, een flinke portie lef en heel wat show. De perfecte mix voor Bobbejaanland! Het kampioenschap in z’n huidige vorm, 1 to 1, gaat nu al voor de tweede keer door bij ons. Het vormt een mooie aanvulling op ons vaste programma!”, aldus Peggy Verelst, commercieel directeur van het pretpark.

 

Nieuwsgierig naar welke trucs en moves de breakdancers allemaal in huis hebben? Het kampioenschap kan zondag bijgewoond worden door alle Bobbejaanland-bezoekers.


Reactie schrijven

Commentaren: 0