Ook K3 geniet van de Belgische peren in Plopsaland De Panne

Iedereen die op zondag 24 augustus een bezoekje bracht aan één van de Belgische Plopsa-parken, kreeg bij het buitengaan een gratis conference peer aangeboden. Door het uitdelen van maar liefst 35.000 peren in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa Coo, wil Plopsa de Limburgse perenkwekers steunen na het Russische invoerverbod.

De actie viel sterk in de smaak bij de bezoekers. Ook K3 kon genieten van de heerlijke peren, want in Plopsaland De Panne vond vandaag het eerste van de vier Exclusieve K3 Weekends plaats. Na afloop van hun spetterend liveoptreden smulde ook dit drietal van een sappige Belgische peer.

 

Meer info over de K3 Weekends:

Wie K3 nog live aan het werk wil zien, kan daarvoor terecht in Plopsaland De Panne op 30 & 31 augustus en 6 & 7 & 13 september. Elke zaterdag en zondag om 16u geven Karen, Kristel en Josje het beste van zichzelf op de Kiosk op het Dorpsplein. De liveshow is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier in Plopsaland De Panne. Een reden te meer dus om erbij te zijn!

 

Opgelet: Op 14 september is het park uitverkocht. Plopsaland De Panne wordt dan afgehuurd.

Reactie schrijven

Commentaren: 0