Plopsaland De Panne gaat samen met K3 op zoek naar de wereldkampioen ‘Omadansen’

Op zondag 31 augustus vindt in Plopsaland De Panne voor het eerst het Wereldkampioenschap ‘Omadansen’ plaats. Oma’s die bekend staan om hun typische danspasjes of die ervan houden om te schitteren op de dansvloer, kunnen worden ingeschreven voor deze onvergetelijke wedstrijd. Iedereen kan zijn of haar oma kandidaat stellen door haar te registreren via www.wkomadansen.be.

 

Alle oma’s worden uitgenodigd om hun beste dance moves boven te halen tijdens het liveoptreden van K3. Anouchka Balsing, bekend als jurylid in het VTM-programma ‘Sterren op de Dansvloer’, zal de dansende oma’s beoordelen. Aan het einde van hun optreden zullen Josje, Karen en Kristel in overleg met de jury de wereldkampioen ‘Omadansen’ onthullen.  De winnende oma krijgt een heus Plopsa-jaarabonnement voor de hele familie cadeau. Hiermee kan ze in gezelschap van al haar kinderen en kleinkinderen een jaar lang gratis toegang genieten tot hun favoriete pretparken. Daarnaast wordt ook nog een originaliteitsprijs uitgereikt voor de oma met de gekste danspasjes.

 

Meer info over de K3 Weekends:

Ook dit jaar komt K3 langs in Plopsaland De Panne. Op 23 & 24, 30 & 31 augustus en 6 & 7 & 13 september geven de meiden van K3 het beste van zichzelf tijdens een spetterend optreden. Wie mee wil komen zingen en dansen, wordt elke zaterdag en zondag om 16u verwacht aan de Kiosk op het Dorpsplein. De liveshow is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier in Plopsaland De Panne. Een reden te meer dus om erbij te zijn!

 

Opgelet: op 14 september is het park reeds uitverkocht. Plopsaland De Panne is dan afgehuurd.

Reactie schrijven

Commentaren: 0