Eén lichtgewonde na ongeval met Djengu River in Toverland

Tijdens de eerste midzomeravond heeft er een ongeval plaatsgevonden met een boot in de Djengu River. Vanochtend is contact geweest met de betrokkenen. Geen van hen verblijft nog in het ziekenhuis. Drie van de vier hebben niks overgehouden aan de rit, de vierde betrokkene is lichtgewond geraakt aan de onderrug.

Nadat de boot direct uit de baan is gehaald, is er op basis van de camerabeelden vastgesteld dat het gaat om een vervelende samenloop van omstandigheden. De bootjes bestaan uit drie compartimenten, in één van deze compartimenten is water gelopen. De boot is daardoor zwaarder geworden en dieper in het water komen te liggen. Hierdoor is de rit ruiger geworden dan normaal. Toverland heeft direct contact opgenomen met de leverancier voor verder onderzoek en de interne procedures zijn aangescherpt.

 

Attractiepark Toverland heeft de gasten uitgenodigd voor een bezoek aan het park waarbij zij extra in het zonnetje zullen worden gezet.

Reactie schrijven

Commentaren: 0