Attractiepark Toverland klaar voor magische zomer

Vanaf woensdag 23 juli kunnen bezoekers van Attractiepark Toverland genieten van een magische duikshow (The Legend Of Pearl), veel live entertainment en een muziekale vuurwerkshow, tijdens de vijf Midzomeravonden. De Midzomeravonden vinden plaats op 23, 30 juli en 6, 13, 20 augustus.

Magische Midzomeravonden

Attractiepark Toverland is van 21juli t/m 22 augustus geopend van 10.00u tot 19.00u. Tijdens de vijf woensdagen in deze periode blijft het park zelfs open tot 23.00 uur. Bezoekers kunnen dan extra lang genieten van alle attracties en de magische sfeer in het park. Vanaf 19.00 uur is er live muziek en dans. Ontspannen op het terras van Katara Plaza met een tropische cocktail, of dansen op de swingende salsa van Gruppo Tamicos. In het Troy-gebied versterkt Duo Hellines de Grieks-mediterrane sfeer en rond het labyrint is een nieuwe lounge area waar een dj zorgt voor relaxte beats. De Midzomeravonden worden afgesloten met een vuurwerkshow vanaf het dak van de Magic Forest.

 

midzomeravonden

Vuurwerkshow

De magische vuurwerkshow is terug! Het park heeft dit jaar namelijk meerdere tests uitgevoerd om overlast te voorkomen, zo hebben ze gekozen voor vuurwerk dat beduidend minder lawaai maakt. Afgelopen week ontving het park de vergunning waardoor het spectaculaire slot een feit is geworden.

 

High Diving Show

Naast de Midzomeravonden, is vanaf 19 juli de nieuwe duikshow "The Legend Of Pearl" te bewonderen. Tijdens deze show stellen de vijf heldhaftige duikers zichzelf op de proef in een spannende zoektocht naar een bijzondere parel. Hierbij maken de duikers sprongen van wel 25 meter hoogte! Deze week vinden de repetities plaats.


Reactie schrijven

Commentaren: 0