Boudewijn Seapark gaat EIN-DE-LIJK investeren

logo boudewijn seapark

Het pretpark Boudewijn Seapark heeft EIN-DE-LIJK door dat ze eens moeten gaan investeren, willen ze nog bezoekers over de vloer krijgen... Het was al sinds 2007 geleden dat er nog geïnvesteerd werd in een nieuwe attractie, nu telt het park 21 outdoor- en 12 indoorattracties. Met ook het vernieuwde dolfinarium als publiekstrekker.

"Sinds we vorig jaar een ommezwaai meemaakten in het management van het park, is de toekomstvisie veranderd. Er is beslist om weer vollop te gaan investeren in het buitengedeelte" Directeur Geertrui Quaghebeur belooft dat ze in de nabije toekomst het hele park willen vernieuwen "De oude attracties gaan eruit en zullen plaats gaan maken voor moderne en aantrekkelijke nieuwkomers". De prijzen blijven overigens ook gelijk! 

Orca Ride boudewijn Seapark

Reactie schrijven

Commentaren: 0