10% korting per Belgisch doelpunt

Tickets aan stuntprijzen als de Belgen winnen

 

Sinds de overwinning van het Belgisch elftal pakt Plopsa uit met een ludieke promotiecampagne. Als Mertens & co winnen, zijn toegangstickets 24 uur lang te koop aan stuntprijzen. 

Ook Plopsa doet mee met de voetbalgekte en pakt uit met een gedurfde promotiecampagne gelinkt aan de resultaten van de nationale ploeg. Na iedere gewonnen wedstrijd verkoopt Plopsa toegangstickets aan stuntprijzen. Het kortingspercentage is verbonden met het aantal gescoorde doelpunten door de Belgen: 1 doelpunt = 10 % korting op toegangstickets ≥ 1 meter; 2 doelpunten = 20% korting; 3 doelpunten = 30% korting; enz.

 

Op de officiële Facebookpagina van Plopsa wordt daags na iedere overwinning een promotiecode bekend gemaakt. Deze promotiecode kan 24 uur lang verzilverd worden via de verschillende Plopsa-webshops op www.plopsa.be. De korting is geldig op tickets voor Plopsaland De Panne, Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt.

 

“Nog een reden om te supporteren voor ons nationaal elftal dus. Laat ons hopen op een monsterzege zondag!”, lacht CEO Steve Van den Kerkhof.

Bron: perbericht Plopsa

Reactie schrijven

Commentaren: 0