Plopsaland De Panne ontving grootste Belgische privécollectie filmwagens

Plopsa-fans, auto- en filmliefhebbers bewonderden vandaag replica’s van populaire filmwagens uit onder andere ‘The A-Team’, ‘Knight Rider’ en ‘Cars’. Bovendien waren er méér dan 40 authentieke Amerikaanse auto’s, waaronder de Mustang- en Cadillacreeks te bezichtigen. Bezoekers werden ook getrakteerd op ontmoetingen met verschillende filmfiguren, een wagenparade en livemuziek van de country band ‘U-Turns’.

Chris Charlier van Belgian Movie Cars zegt trots: “Het is de eerste keer dat we er in slagen om zoveel film- en andere exclusieve wagens op één plek in België tentoon te stellen. Het was heel fijn om zelfs de allerkleinsten te kunnen boeien met onze schitterende wagens.”

 

“Cars & Coasters was een succes. We zijn tevreden met de mooie opkomst en met de invulling van het event. We hoorden enthousiaste reacties van verschillende bezoekers”, zegt Parkmanager Wim Wauters.

 

Ook voor de vijfjarige Seppe Swyssen uit Sint-Truiden was het vandaag een bijzondere dag. De kleine jongen werd onlangs verkozen tot de premier van Plopsaland De Panne. Hij legde vandaag de eed af onder het goedkeurend oog van Kabouter Smal. Daarna was het de beurt aan de vijf ministers. De voltallige ministerraad zette de regeerperiode in met een zakenlunch en een rondleiding achter de schermen. Daarna testten ze de attracties uit en reden ze mee in de filmwagenparade door Plopsaland De Panne.

Bron: persbericht Plopsa

Reactie schrijven

Commentaren: 0